Breda-speelster Amber de Visser (midden) is op weg om haar ploeg op een 1-0-voorsprong te zetten in de wedstrijd tegen Eindhoven.
Volledig scherm
Breda-speelster Amber de Visser (midden) is op weg om haar ploeg op een 1-0-voorsprong te zetten in de wedstrijd tegen Eindhoven. © Pix4Profs-Ron Magielse

Breda-hockeysters gaan nek-aan-nek met stadsgenoot Push, Tempo-hockeyers geven voorsprong weg

hockeyDe vrouwen van hockeyclub Breda hebben dankzij een 7-1 overwinning thuis tegen Eindhoven goede zaken gedaan in de overgangsklasse A. De ploeg staat na vijf duels gedeeld eerste, waarbij alleen Push nog een beter doelsaldo heeft. De hockeyers van Tempo hebben in en tegen Waddinxveen met 4-4 gelijk gespeeld, na tot twee maal toe een voorsprong te hebben weggegeven.

 1. Reinier de Ridder vecht voor wereldtitel in Azië: ‘Dit is mijn moment om grootsheid te bereiken’
  PREMIUM
  MMA

  Reinier de Ridder vecht voor wereldti­tel in Azië: ‘Dit is mijn moment om grootsheid te bereiken’

  BREDA / SINGAPORE - Reinier de Ridder vecht vrijdag in Singapore voor de wereldtitel in het middengewicht van de Aziatische vechtsportorganisatie ONE Championship. De Bredase MMA’er kan zich bij winst in een illuster rijtje scharen: weinig Nederlandse atleten wonnen een titel in een grote, vooraanstaande MMA-organisatie. ,,Dit is mijn moment om grootsheid te bereiken, dit is mijn nalatenschap.‘’
 2. Hockeysters Zwart-Wit trekken derby naar zich toe, Push-heren haken aan na buitenshuis gelijkspel
  hockey

  Hockey­sters Zwart-Wit trekken derby naar zich toe, Push-he­ren haken aan na buitens­huis gelijkspel

  De hockeyderby in de eerste klasse B tussen de vrouwen van Etten-Leur en Zwart-Wit is uiteindelijk door de gasten uit het Ginneken met 2-3 gewonnen. Een kwartier voor het einde stond het nog 2-1, maar uiteindelijk gaven de aanvallende kwaliteiten van de koploper toch de doorslag. De mannen van hockeyclub Push hebben nog altijd aansluiting in de overgangsklasse B. Winst werd bij Naarden uit handen gegeven, maar de 2-2 betekent dat de verschillen in de middenmoot niet groot zijn.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

 2. Videoboodschap van Grosjean na horrorcrash: 'Ik ben oké'
  Play

  Videobood­schap van Grosjean na horror­crash: 'Ik ben oké'