Jill Duijzer, Lynn Groenewegen (midden), Robine de Ridder, July Schneiderberg (links) en Anne van Son (tweede van rechts) gaan voor Feyenoord Vrouwen spelen
Volledig scherm
Jill Duijzer, Lynn Groenewegen (midden), Robine de Ridder, July Schneiderberg (links) en Anne van Son (tweede van rechts) gaan voor Feyenoord Vrouwen spelen © Feyenoord

Brabantse voetbalsters met Feyenoord de eredivisie in

July Schneiderberg en Lynn Groenewegen spelen komend seizoen met Feyenoord in de eredivisie voor vrouwen. De twee West-Brabantse speelsters behoren bij de eerste groep van vijf voetbalsters waarvan bekend is dat zij voor Feyenoord Vrouwen gaan spelen. 

 1. Hans Weijs jr knalt naar de zege in GTC Rally: ‘We gingen er vol op’
  gtc rally

  Hans Weijs jr knalt naar de zege in GTC Rally: ‘We gingen er vol op’

  Hans Weijs jr. en zijn navigator Bjorn Degandt reden zaterdagavond in hun Ford Fiesta onbedreigd naar de zege in de GTC Rally. ,,Alleen op de laatste proef was het toch nog even schrikken", liet Weijs na afloop weten. De verstralers op de motorkap klapten plots om. ,,Keek ik recht in die lampen.” De voorsprong op nummer twee Bob de Jong was echter groot genoeg om zonder zorgen naar het finishpodium te rijden.
 2. Bokskampioen Luuk Elzinga vindt zijn vuur terug in Antwerpen: ‘Vertrouwen in mijn lichaam en geest is terug’

  Bokskampi­oen Luuk Elzinga vindt zijn vuur terug in Antwerpen: ‘Vertrouwen in mijn lichaam en geest is terug’

  ,,Na de eerste ronde wist ik het eigenlijk al: niet tegen gekke stoten aanlopen, geen gekke dingen doen en de wedstrijd easy going uitboksen.” En zo gedacht, zo gedaan; na drie ronden te hebben gedomineerd was de jury unaniem en mag de Steenbergse Luuk Elzinga (21) zich weer Nederlands kampioen in het Elite A-veld onder de 60 kilo noemen. ,,Deze prijs heeft me het vertrouwen in lichaam en geest teruggegeven.”