Volledig scherm

Barons-mannen strijdend ten onder bij koploper

BASKETBAL - In de eerste divisie C van het basketbal hebben de mannen van Barons het koploper Virtus zaterdag erg lastig gemaakt, 84-70. De vrouwen van Barons boekten een ruime overwinning.

MANNEN
EERSTE DIVISIE C
Virtus - Barons 84-70 - "Ik ben erg trots op de jongens," aldus coach Dusan Bozic. "We leidden na het eerste kwart met 23-28, dat was voor iedereen een grote verrassing tegen deze sterke titelkandidaat. Zelfs met de 46-39 achterstand halverwege kon ik
tevreden zijn, want zoveel punten scoren tegen een topper doe je niet vaak in één helft." Barons kwam halverwege het derde kwart zelfs nog even op gelijke hoogte (47-47) maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Virtus.

TWEEDE DIVISIE D
Bouncers - Agathos 55-49.
WBB Giants - Baros 64-81.
Blauw Wit - Langstraat Shooters 80-53.

EERSTE KLASSE
Waldric - Eastwood Tigers 87-70

VROUWEN
TWEEDE DIVISIE
OBC - Barons 53-83 - De bezoekers startten goed, maar zakten daarna in tot afgrijzen van coach Jeroen Huysmans; "De instelling was niet goed genoeg. Om kampioen te willen worden zullen we veel dominanter moeten worden. Na in de rust de puntjes op de i te hebben gezet liep het daarna beter." Door geconcentreerder te spelen werd de voorsprong van dertien punten halverwege inderdaad veel verder uitgebouwd.

EERSTE KLASSE
Springfield - WBB Giants 46-37