Nadine Broersen.
Volledig scherm
Nadine Broersen. © ANP

Atlete Nadine Broersen zegt met pijn in het hart af voor EK atletiek

Nadine Broersen heeft zich afgemeld voor het EK atletiek in Berlijn. De atlete uit Dongen scheurde in november haar achterste kruisband af en is daar nog steeds niet goed van hersteld.

 1. Hockeysters Zwart-Wit steviger aan kop, Breda-mannen in doelpuntrijk duel onderuit
  hockey

  Hockey­sters Zwart-Wit steviger aan kop, Bre­da-man­nen in doelpunt­rijk duel onderuit

  Het ging met veel inzet en moeite, maar de hockeysters van Zwart-Wit hebben op eigen veld ook hun derde duel van het seizoen gewonnen. Tegen Craeyenhout kwam de ploeg al in het eerste kwart op voorsprong en deze 1-0 hield uiteindelijk stand. Daardoor blijft Zwart-Wit aan kop in de eerste klasse B samen met Hudito, dat wel een beter doelsaldo heeft. Komende zondag spelen de lijstaanvoerders in Delft tegen elkaar.
 2. Positieve coronatest Inge van der Heijden roept vragen op over betrouwbaarheid pcr-test: ‘Ze heeft ook antistoffen’
  coronatest

  Positieve coronatest Inge van der Heijden roept vragen op over betrouw­baar­heid pcr-test: ‘Ze heeft ook antistof­fen’

  De positieve coronatest van Inge van der Heijden roept vragen op over de betrouwbaarheid van de zogenaamde pcr-test. De 21-jarige Brabantse voelt zich niet ziek, maar blijkt wel antistoffen tegen het virus in haar lichaam te hebben. Eerder deze week liet de directeur van het testlab Eurofins na aanleiding van meerdere vals-positieve test in de sportwereld al weten dat een oude ‘doorgemaakte infectie’ ook een positieve resultaat kan opleveren.