Adrie van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Adrie van der Poel. © Pix4Profs/Tonny Presser

Adrie van der Poel over ‘zijn koers’, zijn zoon én het WK in 2023: ‘De manier van koersen van Mathieu is veeleisend’

Iets meer dan twintig jaar na zijn afscheid als renner is Adrie van der Poel in Hoogerheide nog altijd met een topsportmentaliteit betrokken het veldrijden. Als vader, als parkoersbouwers en als de man die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. ,,Het niveau moet omhoog.”

 1. Succesvolle zaalvoetballers willen Bergen op Zoom trots maken: ‘Stad op de kaart zetten en snel richting Eredivisie’

  Succesvol­le zaalvoet­bal­lers willen Bergen op Zoom trots maken: ‘Stad op de kaart zetten en snel richting Eredivisie’

  Het pas dit jaar opgerichte Futsal Team Bergen op Zoom speelt vrijdagavond zijn kampioenswedstrijd in de Hoofdklasse D tegen FC Botafogo 2. Zaalvoetbal wordt steeds populairder en daarom wilde liefhebber Bilal Amezian een team opstarten waarmee hij het zaalvoetbal in Bergen op Zoom op de kaart kan zetten. Dat nieuwe team, waar Amezian zelf ook in speelt, kan nu gelijk de stap naar de topklasse maken. Maar het team heeft nog meer ambities: ze willen de eredivisie in.
 2. RFC boekt eenvoudige zege en doet goede zaken in strijd om nacompetitie
  ZATERDAG 4D

  RFC boekt eenvoudige zege en doet goede zaken in strijd om nacompeti­tie

  RFC won in eigen huis eenvoudig van Boeimeer. Dankzij de overwinning kan RFC nog hopen op een toetje aan het einde van het seizoen in de vorm van nacompetitie om promotie naar de derde klasse. The Gunners moet opgelapt worden voordat het deel kan nemen aan de nacompetitie. Olympia’60 versloeg de Bredanaars. Baronie versloeg Dongen. Oosterhout en SCO gingen onderuit. Rijen kwam niet in actie omdat het te weinig spelers had.