Volledig scherm
Foto ANP

24 treffers niet voldoende voor Juliana

KORFBAL - Juliana maakte er 24, maar dat was tegen DKC niet genoeg. DSO bracht te weinig en ging, net als VIOS, onderuit.

TWEEDE KLASSE F
DKC - Juliana 27-24.
Ik had een dubbel gevoel aan het eind", meldt Juliana-trainer Arthur Snijder. Qua statistieken zag het er goed uit, maar geluk was er niet. "Maar er 24 scoren is zeker niet verkeerd."

TWEEDE KLASSE I
DSO - Korbatjo 9-14.
"Aanvallend hebben we te weinig gebracht om het een van de toppers in deze competitie lastig te maken", is DSO-coach Marcel de Jong realistisch na afloop. De ploeg uit Klundert kon het tempo een groot deel van de wedstrijd goed bijhouden, pas in de
slotfase liepen de gasten uit. "Wij moesten steeds erg veel moeite doen om tot een kans te komen, aan het einde van de wedstrijd hadden zij wat over, waar wij de scherpte misten", aldus De jong.
VIOS - Twist 17-19.
VIOS ontving kampioenskandidaat Twist. "We speelden onze beste wedstrijd van het seizoen, maar helaas hebben we niet kunnen winnen", vertelt VIOS-aanvoerder Jesse Moerland. Vlak voor tijd stond VIOS nog een puntje achter, een alles-of-niets-poging liep op niets uit. "Er had misschien meer ingezeten maar de nederlaag was terecht", besluit Moerland.

DERDE KLASSE J
Scheldevogels - KVK 9-18.

DERDE KLASSE L
Keep Fit'70 - Ready'60 16-23.

VIERDE KLASSE H
Luctor - ELKV/Zevenbergen 19-8.

VIERDE KLASSE I
Springfield - Maastricht 16-3.