Volledig scherm
ANP Kippa

Yesss! Frans Bauer direct op één in de album top-100

FIJNAART - Meteen op 1 in de album top-100. Dat overkwam Frans Bauer met zijn nieuwe album Geluk, Hoop en Liefde. In een filmpje op facebook bedankt de zanger al zijn fans en de radiostations die mee geholpen hebben aan het succes.

Met zijn nieuwe album stoot hij de dames van O’G3NE al na één week van de toppositie. Een enthousiaste Frans vertelt: "Een bijzonder mooie ervaring weer na al die jaren, het lijkt wel een soort droom waar ik in terecht ben gekomen".

De release van het album in Breda trok al 2.500 fans en ook op de signeersessies daarna kwamen honderden fans af. Frans sluit het filmpje af met: "Ik ben momenteel de gelukkigste mens van Nederland!"

Geluk, hoop & liefde is het vijftiende album van Frans dat de nummer 1-positie weet te veroveren. “Je hoopt natuurlijk altijd dat je fans een nieuw album zullen omarmen, maar de reacties zijn echt overweldigend”, reageerde Frans. “Bij signeersessies komen ze in groten getale opdagen en ik ontvang alleen maar leuke berichten van mensen die blij zijn de ‘oude’ Frans weer terug te horen.”

Album Top 10 week 42
(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

(-) Frans Bauer - Geluk, hoop & liefde (9) Justin Bieber - Purpose (3) Kinderen voor Kinderen - Voor altijd jong! - 37 (-) Green Day - Revolution Radio (5) Broederliefde - Hard Work Pays Off 2 (1) O’G3NE - We Got This (2) Shawn Mendes - Illuminate (-) Norah Jones - Day Breaks (10) Rotterdam Airlines - Gate 16 (-) Alter Bridge - The Last Hero