Volledig scherm
Omroep MAX-directeur Jan Slagter © ANP Kippa

Jan Slagter stopt met MAX Geheugentrainer, Mascha de Rooij uit Breda neemt presentatie over

Jan Slagter stopt met de presentatie van MAX Geheugentrainer. Hij laat zijn portie hersengymnastiek voortaan over aan Hallo Nederland-presentatrice Mascha de Rooij. Zij presenteert het programma sinds maandag afwisselend met Pauline Spiering.

Jan Slagter: ,,Ik heb genoten van de bijna tien jaar dat ik MAX Geheugentrainer presenteerde. Onze omroep blijft groeien en inmiddels is de combinatie met mijn andere werkzaamheden bij MAX simpelweg niet meer te maken. Met Mascha de Rooij hebben we een toppresentatrice in huis, en ik ben blij dat zij naast haar werkzaamheden voor Hallo Nederland óók de Geheugentrainer gaat doen."

Eerder deed Slagter al een stapje terug bij het programma. Sinds februari 2015 presenteerde hij nog maar drie afleveringen in de week. Toen kwam Spiering erbij om twee keer in de week Max Geheugentrainer over te nemen.

De MAX-directeur verdwijnt niet van het scherm. ,,Zo blijf ik te zien in programma's als MAX Maakt Mogelijk, Missie MAX en presenteer ik ook komende periode weer diverse locatie-uitzendingen."