Volledig scherm
Een gestolen hondje is terug bij zorgboerderij in Baarle-Nassau. Sil (links) en Jeroen zijn blij dat het gestolen hondje terug is en aaien samen het beestje. © RENE SCHOTANUS/Pix4Profs

West-Brabantse week: gestolen pups, Corso Zundert en overleden voetganger

ETTEN-LEUR - BN DeStem blikt terug op de week en zet een aantal belangrijke verhalen op een rijtje. Wat gebeurde er allemaal deze week?


Verdachten in zaak gestolen pups opgepakt en weer vrijgelaten

Afgelopen week waren er vier mensen aangehouden die verdacht werden van heling van de gestolen puppy's uit Baarle-Nassau. Nadat ze zijn voorgeleid, mochten ze weer vrij uit, maar de rechter-commissaris heeft besloten dat ze nog wel verdacht blijven in de zaak.

Man overleden na steekincident op Nieuwe Kadijk in Breda

Een man die donderdagavond zwaargewond raakte op het fietspad van de Nieuwe Kadijk in Breda is overleden in het ziekenhuis. De man verwondde zichzelf met een steekwapen op de Nieuwe Kadijk terwijl agenten hem tot bedaren probeerden te brengen. Daarbij is door de agenten geen geweld gebruikt. ​

Doodzieke Elly (55) heeft nog nooit gevlogen, maar ziet laatste wens alsnog in vervulling gaan

Nog één laatste keer met een vliegtuig een onvergetelijke rondvlucht maken. Dat was de allerlaatste wens van de 55-jarige Elly uit Raamsdonksveer. Ze is terminaal en heeft niet lang meer te leven. Met dank aan haar familie en Stichting Ambulance Wens kon haar laatste wens in vervulling gaan.

Voetgangster overleden na aanrijding op Bredaseweg in Zundert, hond later dood gegaan

Een voetgangster is woensdagavond overleden na een aanrijding door een auto op de Bredaseweg in Zundert. Een vrouw was haar hond aan het uitlaten op de parallelweg toen ze werd geschept door een personenauto. De hond is later bezweken aan zijn verwondingen.

Corso Zundert kan doorgaan nu commissie veiligheid weer op sterkte is

Goed nieuws voor het Corso Zundert: de Veiligheidscommissie is weer compleet. Dat betekent dat de veiligheid voor de volgende editie is gewaarborgd.