ANP
Volledig scherm
© ANP

Helmondse vader die 'Facebookviespeuk' mishandelde nog zeker 2 maanden in cel

HELMOND - Mario Haazen blijft nog zeker 2 maanden in de cel. Dat bepaalde rechtbank Oost-Brabant donderdagochtend. Haazen mishandelde op 19 januari Jack S. die zijn 14-jarige dochter via social media zou hebben ingepalmd.
Sindsdien zit hij vast op verdenking van poging tot moord of doodslag.

 1. Video | Productie van omliggende bedrijven stilgelegd door waterlekkage in Tilburg

  Video | Productie van omliggende bedrijven stilgelegd door waterlekka­ge in Tilburg

  * UPDATE 10.45 UUR * TILBURG - Snackfabriek Ad van Geloven en gebakproducent Maître Paul in Tilburg hebben behoorlijke schade opgelopen door de lekkage aan de waterleiding in de nacht van donderdag op vrijdag in Tilburg. Doordat de watertoevoer stopte, moesten beide bedrijven de productie stilleggen. Hoewel tegen achten het lek gedicht was, had een deel van de wijk Stokhasselt tegen tien uur nog geen water.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”