Dongense Ismay op cover van detective 'Ladykiller'

DONGEN - Ismay Cossee (22) uit Dongen staat prominent op de cover van de detective 'Ladykiller' van de Rotterdamse auteur en sportjournalist Rob Vente. Cossee en Vente zijn beiden verknocht aan Feyenoord en kennen elkaar uit het Feyenoord-circuit.  

Volledig scherm
Ismay Cossee en auteur Rob Vente presenteren de detective Ladykiller, met Cossee op de cover. © Paula Pols

Ladykiller is de elfde detective van Vente. Het boek verscheen dan ook op de elfde van de elfde, met Cossee prominent op de cover. Zoals gewoonlijk speelt Feyenoord een belangrijke rol in Ladykiller. 

Eer

Cossee, die procesoperator is bij Shell Nederland Chemie in Moerdijk, is afkomstig uit Breda, maar woont nu met haar vriend Roy de Smit in zijn geboorteplaats Dongen. Zij werd door Vente gevraagd voor de omslagfoto. ,,Ik vond het een grote eer dat hij mij had uitgekozen voor de omslag van zijn boek. Ook al omdat ik weet dat hij massa's verzoeken van meisjes en dames krijgt om op de cover te mogen staan."

Kettinkje

Op de cover draagt Cossee en Feyenoord-kettinkje met een gouden letter F: ,,Dat kettinkje speelt een bijzondere rol in Ladykiller, maar meer mag ik daarover niet zeggen."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Kolencentrales eerder sluiten is geen echte oplossing voor het klimaatprobleem.

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
1127 stemmen