Een drukke winkelstraat. Het demissionaire kabinet wil, nu het economische tij eigenlijk best meezit na de coronacrisis, burgers ook iets meer te besteden geven.
Volledig scherm
Een drukke winkelstraat. Het demissionaire kabinet wil, nu het economische tij eigenlijk best meezit na de coronacrisis, burgers ook iets meer te besteden geven. © Hollandse Hoogte / David Rozing

Prinsjesdag: Meeste Nederlanders gaan er niet op achteruit volgend jaar

De meeste Nederlanders moeten volgend jaar iets meer te besteden hebben, of in elk geval niet minder. Dat blijkt uit uitgelekte plannen van het demissionaire kabinet, die ingezien zijn door deze site. 

2 reacties

  • CPJ Wegen

    1 jaar geleden
    Lijk me sterk als we gemiddeld 500 euro/jaar meer voor gas moeten gaan betalen en de zorgverzekeraars hun prijzen gaan opschroeven. Iemand moet die Corona rekening gaan betalen.
  • Hans de Laat

    1 jaar geleden
    Eigenlijk gaat het blijkbaar zo goed ,economisch gezien dan, maar wordt er voor de burger niet meer gedaan als ; u krijgt er netto niks bij maar gaat er ook niet op achteruit. Lonen zullen wel wat stijgen maar daar tegenover staan lastenverzwaringen onder andere om subsidies te kunnen verstrekken voor het kopen van een electrische auto. Als iemand de politiek nog serieus kan nemen hoor ik het graag.