Ook nieuwe coronaminister sceptisch over snel einde lockdown: ‘Er is heel weinig ruimte’

VideoHet OMT en de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers zien weinig ruimte om veel te versoepelen later deze week. De aantallen stijgen hard, er is nog veel onzeker over de precieze gevolgen in de ziekenhuizen, stellen ze. 

5 reacties

 • P Zagers

  4 maanden geleden
  Waarom zijn wij ingeënt als we toch elke keer weer in een lockdown zitten.Ales is dicht dus daar ligt het niet aan,Ik zeg alles weer open
 • Peter van Dijk

  4 maanden geleden
  Zoveel 'besmettingen' maar ik ken niemand die ziek is. Misschien is er iets mis met die test ?
 • Jan Poppelaars

  4 maanden geleden
  Waarom zijn wij uiteindelijk gevaccineerd? Mondkapjesplicht in de buitenlucht is volledig waanzinnig. Winkels , horeca en kappers moeten weer open. Wel met inachtneming van de geldende regels.
 • NC Verhoeven

  4 maanden geleden
  Alles is nu dicht en zoveel besmettingen dus daar lig het allemaal niet aan denk ik. Dus alles weer open net als in andere landen die hebben nog meer besmettingen.
 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Ik denk dat sociale hygiëne het beste is,handenwassen steeds weer,en drukke plekken vermijden,geen sport, maar scholen niet meer sluiten,dat kan echt niet meer,en verder niets Je moet de maatschappij niet ontwrichten,dat virus blijft niet altijd,en de mesten zijn gevaccineerd dus worden minder ziek,ik vind dat je ouderen,dus zestig plussers op speciale uren naar de winkels moet laten gaan en niet anders