Kabinet zet definitief streep door festivalseizoen, verplichte test bij terugkeer vakantie

VideoMeerdaagse festivals zoals Lowlands mogen deze zomer niet doorgaan. Nu al zijn dergelijke festivals verboden tot begin augustus, maar het kabinet trekt het verbod door voor festivals met een camping tot 1 september.

3 reacties

 • Peter van Dijk

  1 jaar geleden
  Vaccinatieplicht??? – je moet je laten vaccineren om anderen te beschermen. – welke anderen? -Ouderen en mensen die risico lopen. -Maar ze zijn al gevaccineerd, ze zijn al beschermd. -Ja, maar het vaccin verhindert de overdracht niet. -Dus het vaccin is niet effectief!? -Als, het voorkomt ernstige vormen. -Maar mensen met ernstige vormen zijn al gevaccineerd.
 • Fred Mook

  1 jaar geleden
  Geen festivals met camping maar je mag wel met z’n allen naar een normale camping gaan inclusief entertainment dit is geen probleem. Kromme gedachte van dit pruts kabinet. Net zoals maar tot 24.00 in de kroeg zitten daarna loop je Corona op en moet deze dus sluiten.
 • J. Boerman

  1 jaar geleden
  Belachelijk niet naar festivals in Nederland maar wel naar de boulevards in Spanje en andere landen. Als wij in oktober op slot gaan doe ik niet meer mee
 1. Afgelasting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbrekend’

  Afgelas­ting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbre­kend’

  Teleurgesteld, maar begripvol. Dat is de reactie van de organisatie van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole op het kabinetsbesluit om een streep te zetten door de campingfestivals tot 1 september. ,,Het is een enorm bittere pil’’, aldus de organisatie van Lowlands. De organisator van Mysteryland spreekt van ‘een groot verdriet’. De evenementenbranche wil nu snel duidelijkheid voor de eendaagse festivals.