Zo'n veertig tractoren op de Markt in Maastricht tijdens een publieksvriendelijke actie van de boeren, die een statement tegen het stikstofbeleid van de regering maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo'n veertig tractoren op de Markt in Maastricht tijdens een publieksvriendelijke actie van de boeren, die een statement tegen het stikstofbeleid van de regering maken. © ANP

Coalitie hekelt bemoeienis van Financiën met stikstofaanpak: 'Hoe verzin je het?’

UpdateVVD en CDA vinden dat het ministerie van Financiën zich buiten de discussie over de stikstofaanpak had moeten houden, omdat er al een afspraak lag in het regeerakkoord. Het goedkopere plan dat Financiën aandroeg heeft voor onnodige verwarring gezorgd, menen zij.

  1. Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija
    podcast

    Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija

    De nieuwe en de vorige Tweede Kamervoorzitter kregen het deze week aan de stok, nadat in het geheim een onderzoek naar klachten over Khadija Arib (PvdA) bleek te zijn uitgevoerd. De ruzie ging gepaard met felle beschuldigingen, maar wat gebeurde en nou achter de schermen? En terwijl die twist de gemoederen bezig heeft gehouden, is een nog explosiever dossier in de laatste fase: Johan Remkes komt woensdag met zijn bevindingen over de stikstofcrisis.