PODCAST

In de Ring

Een podcast over vechtsport met drievoudig K-1-kampioen Remy Bonjasky en AD Sportwereld-verslaggever Tim Reedijk. Het laatste nieuws rond onder meer Glory, UFC en het boksen. De laatste stand van zaken rond Rico Verhoeven, Badr Hari, Tyson Fury, Anthony Joshua en Conor McGregor en andere vechters. Achtergronden uit de vechtsportwereld.  Elke twee weken is In de Ring te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform.

AFLEVERINGEN

‘Als Badr niet wint geef ik een gratis seminar voor 100 man’

Seizoen 1 - Aflevering 3
In de derde editie van In de Ring gaat het logischerwijs over Glory 80, komende zaterdag in de Trixxo Arena in Hasselt. De eerste ronde is toegespitst op de headliner en de co-headliner, Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters en natuurlijk de rematch tussen Badr Hari en Arek Wrzosek. Remy Bonjasky analyseert uitspraken die Ben Saddiks trainer Mike Passenier tegenover deze website deed én citaten van Badr Hari in een interview op deze website dat vandaag wordt gepubliceerd. Bonjasky twijfelt er niet aan dat Hari zich herpakt komend weekend. In de tweede ronde bespreken Bonjasky en Reedijk de worsteling van de vechtsportwereld met Rusland. Alexander Volkov is komend weekend de headliner van UFC, dat eindelijk weer eens in Europa (Londen) is. Tegelijkertijd treedt het Aziatische One hard op tegen Russische vechters en ziet de Nederlander Nieky Holzken zijn gevecht daardoor in rook opgaan. En wat te denken van de enorme soap rond Artem Vakhitov, de Russische Glory-kampioen? Hij trok zich onlangs terug voor een vervangend gevecht tegen Tarik Khbabez en al die ontwikkelingen worden in In de Ring nog eens onder de loep genomen. Khbabez vecht nu tegen Luis Tavares, die zich dus om ethische redenen terugtrok voor het wereldtitelgevecht met Vakhitov, op 21 mei bij Glory Rivals in Antwerpen.Voordat Bonjasky jullie vragen beantwoordt in de laatste ronde, het vragenrondje, geeft hij in de derde ronde zijn voorspellingen over de andere gevechten op de ‘fight card’ van Glory 80. Remy Bonjasky is ook columnist voor deze site. Hij bespreekt samen Tim Reedijk elke twee weken in de podcast In de Ring het laatste nieuws en de achtergronden in de vechtsportwereld. Voor de vragenronde kun je vragen insturen via mailadres t.reedijk@ad.nl. De podcast is altijd op deze site te beluisteren of via jouw favoriete podcastplatform.
18-03-2022 | 35 min

'Het is niet onmogelijk dat Badr Hari de wereldtitel nog pakt'

Seizoen 1 - Aflevering 1
Wat kunnen we nog verwachten van Badr Hari, is Rico Verhoeven de beste kickbokser aller tijden en waarom wordt er voorlopig door Glory geen evenement meer in Nederland georganiseerd? In onze eerste vechtsportpodcast In de Ring bespreken voormalig K-1-wereldkampioen Remy Bonjasky en onze verslaggever Tim Reedijk de laatste stand van zaken. In de podcast worden in drie ronden en een extra vragenronde diverse onderwerpen besproken. Zo gaat het in deze podcast over de fight card in Hasselt, waar op zaterdag 19 maart onder meer Badr Hari en Jamal Ben Saddik hun opwachting maken. Organisator Glory is uitgeweken naar België, omdat ze vanwege een geschil met de Nederlandse Vechtsportautoriteit voorlopig geen evenementen in ons land zullen organiseren.   Verder pleit Bonjasky vanuit zijn ervaring uit het verleden voor meer low kicks in het kickboksen. ,,Dat is de weg naar groot succes", stelt hij. ,,Als je dat goed beheerst, dan lijkt het vaak alsof iemand met een honkbalknuppel op je dijbeen slaat. Je kunt vervolgens makkelijk een knock-out forceren.” Ook komt het nieuwe meerjarige contract van Hari bij Glory ter sprake en spreekt Bonjasky over zijn eigen ervaringen uit het verleden.   Remy Bonjasky en Tim Reedijk bespreken elke twee weken in de podcast In de Ring het laatste nieuws en de achtergronden in de vechtsportwereld. Altijd op ad.nl te beluisteren of via jouw favoriete podcastplatform.
21-02-2022 | 33 min

‘Fans in Japan vroegen me om ze een low-kick te geven’

16 juni 2022

In onze vechtsportpodcast In de Ring bespreken voormalig K-1-wereldkampioen Remy Bonjasky en onze verslaggever Tim Reedijk de laatste stand van zaken. In plaats van de drie gebruikelijke actualiteitenrondes houden Bonjasky en Reedijk het ditmaal bij twee uitgebreidere rondes. Eén daarvan is toegespitst op afgelopen weekend, met Glory Rivals 1 in Alkmaar en natuurlijk een spectaculaire UFC-avond. Bonjasky tipt Enfusion-vechter Robin Gillebaard als talent om in de gaten te houden en gaat dieper in op de situatie rond Luis Tavares, die in Alkmaar overtuigend won op knock-out van Florent Kaouachi. Verder wordt het concept van Glory Rivals besproken, waarbij vechters uit verschillende organisaties elkaar treffen. De potentie is er zeker, al werd zaterdag ook duidelijk dat de niveauverschillen soms nog te groot zijn.