Eurosport UK on Twitter

Who did it better: Costa Rica's National Motorbike Championship or British Supersport? 😆 This is why you shouldn't mix bikes and boxing... 🏍 🥊 https://t.co/vlPG504Uqq

Vechtende motorcoureurs voor twee jaar geschorst

VideoTwee motorcoureurs die tijdens een nationale titelrace in Costa Rica slaags raakten, zijn voor twee jaar geschorst. Het gaat om Jorge Martinez en Marion Calvo. Videobeelden van het opmerkelijke incident werden de afgelopen dagen veelvuldig bekeken op social media.

Te zien is, hoe de ene rijder op volle snelheid bij zijn ‘collega’ achterop springt, nadat hij door hem is aangetikt. Terwijl de motor zonder berijder zijn eigen weg gaat en van het circuit afdwaalt, komt de andere machine met de twee kemphanen tot stilstand. Beide coureurs delen een klap uit waarna ze van elkaar weglopen. De race werd nadien gestaakt.

Volledig scherm
Jorge Martinez en Marion Calvo met elkaar op de vuist op de Parque Viva in Costa Rica. © CRF MOTORS
  1. Volleyballers herstellen zich tegen Estland knap van lesje tegen Polen
    Naar achtste finale EK

    Volleybal­lers herstellen zich tegen Estland knap van lesje tegen Polen

    De Nederlandse volleyballers hebben zich bij het EK vroegtijdig verzekerd van een plaats in de achtste finales. In de voorlaatste groepswedstrijd was Oranje in Amsterdam met 3-1 te sterk voor het nog puntloze Estland. De setstanden waren: 22-25 25-19 25-19 25-20. Voor de ploeg van bondscoach Roberto Piazza was het de derde poulezege in de vierde speelronde. Afgelopen zondag was het thuisteam niet opgewassen tegen wereldkampioen Polen.