Suzanne Schulting (midden).
Volledig scherm
Suzanne Schulting (midden). © KNSB/Dennis Kruiijswijk

Regenboogpak voor wereldkampioene Suzanne Schulting: ‘Ik voelde me wel een beetje opgelaten’

Suzanne Schulting, olympisch, Europees en wereldkampioene shorttrack, heeft op trainingskamp in het Italiaanse Bormio een regenboogpak gekregen. Ze kreeg het tenue van bondscoach Jeroen Otter en trok het meteen aan. ,,Ik voelde me wel een beetje opgelaten.”

 1. Esther Vergeer pleit voor simpeler opzet Paralympics: ‘Ik zie 29 starts op de 100 meter, onbegrijpelijk’
  PREMIUM

  Esther Vergeer pleit voor simpeler opzet Paralym­pics: ‘Ik zie 29 starts op de 100 meter, onbegrijpe­lijk’

  De Paralympische Spelen van Tokio zitten erop. Nederland haalde een vrachtlading medailles binnen en is een aantal nieuwe paralympische helden rijker. Chef de mission Esther Vergeer kijkt terug op een zeer succesvolle Paralympische Spelen, maar is ook kritisch over de internationale toekomst van het evenement: ,,We moeten de sport professioneler en begrijpelijker maken.”
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.