Darius van Driel op archiefbeeld.
Volledig scherm
Darius van Driel op archiefbeeld. © Getty Images

Prima start Van Driel in München

Darius van Driel is in München goed begonnen aan het BMW International Open, dat deel uitmaakt van de Europese Tour. De Nederlandse golfer ging rond in 69 slagen, drie onder par. Daarmee is hij gedeeld zesde. Vanwege onweer is de eerste ronde stilgelegd en is nog niet iedereen klaar.

Joost Luiten kende een minder gelukkige start. De Bleiswijker had 73 slagen nodig. ‘’In de oefenrondes speel ik goed, in de toernooien komt het er even niet uit. Ik heb vaker dit soort periodes gehad. Het is frustrerend maar je moet gewoon blijven vechten en hard werken. Het is ook niet zo dat ik heel slecht speel, maar het is te vaak net niet’', zegt hij.

De Italiaan Andrea Pavan leidt voorlopig met 66, één slag minder dan de Engelsman Oliver Wilson en de Duitser Martin Kaymer.

  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.