Xander Bogaerts.
Volledig scherm
Xander Bogaerts. © Getty Images

Mijlpaal Bogaerts: duizendste honkslag

Xander Bogaerts heeft zich bij een bijzonder rijtje honkballers gevoegd. De korte stop van Boston Red Sox noteerde tegen New York Yankees de duizendste honkslag uit zijn loopbaan. 

Bogaerts is de 32ste honkballer van de huidige landskampioen die tot duizend honkslagen komt. De Arubaan bereikt, na Tris Speaker en Bobby Doerr, als derde die mijlpaal voor zijn 27e verjaardag. Hij wordt op 1 oktober 27 jaar. 

De mijlpaal zorgde niet voor honkbalsucces voor de Red Sox. De aartsrivaal won met 5-1. Of Bogaerts met zijn ploeg de play-offs gaat halen en daardoor de landstitel kan prolongeren, is nog de vraag. Met Red Sox won de korte stop ook in 2013 de World Series.

  1. Woods en Mickelson met American football-sterren tegenover elkaar in ‘The Match 2'

    Woods en Mickelson met American foot­ball-ster­ren tegenover elkaar in ‘The Match 2'

    Golfgrootheden Tiger Woods en Phil Mickelson willen deze maand opnieuw tegen elkaar uitkomen in een showwedstrijd over achttien holes. Het gaat deze keer om een lucratief liefdadigheidsduel om het leed voor het Amerikaanse publiek tijdens de coronacrisis ietwat te verzachten. De tweede editie van ‘The Match’ krijgt, als het goed is, met twee grote namen uit het American football een extra dimensie.