Volledig scherm

Manager Verhoeven: 'Rico en Badr volgend jaar tegen elkaar'

VideoZowel kamp-Badr als kamp-Rico heeft de intentie om volgend jaar opnieuw een gevecht tussen beide kickboksers te organiseren. Dat stelt Verhoevens manager Karim Erja na uitspraken van Hari's trainer Mike Passenier in de podcast Vechtersbazen. Maar, zo nuanceert hij, er is nog niets concreets gepland. ,,Je moet aan volgend jaar denken."

Door Tim Reedijk

Passenier zegt in de podcast dat Hari weer aan het trainen is en dat er een gevecht met Verhoeven aankomt. Ook de Brabander staat daar positief tegenover. ,,De intentie is er zeker. Rico heeft er zin in", zegt Erja. ,,Er is nog niks getekend, maar het is publiekelijk bekend dat er een rematch komt. We weten alleen niet wanneer, we moeten er nog financieel met Glory zien uit te komen en dan een locatie vaststellen. Nee, het gevecht komt er niet op korte termijn. Je moet aan volgend jaar denken."

Passenier ziet de rematch graag in de Johan Cruijff Arena plaatsvinden, iets waar Team Rico zich in kan vinden. Het onderlinge treffen van vorig jaar, toen Verhoeven Hari versloeg door een armbreuk van de Marokkaanse Nederlander, werd afgewerkt in Oberhausen. Erja: ,,Nederland zou te gek zijn. Met twee Nederlandse vechters moeten we het voor het volk ook mogelijk maken om er fysiek bij te zijn."

We blikken de hele week vooruit op het gevecht van zaterdagavond  tussen Verhoeven en Ben Saddik en hebben na afloop van de wedstrijd ook de samenvatting online staan. Ziggo Sport zendt het live uit.

Bekijk hier de climax van het gevecht tussen Rico en Badr vorig jaar: