Luiten redelijk goed van start in Parijs

Joost Luiten is redelijk goed gestart bij het Frans Open in Parijs. De Nederlandse golfer ging rond in 69 slagen. Daarmee bleef hij 2 slagen onder het baangemiddelde (par). Luiten liet drie birdies en een bogey noteren, goed voor de gedeelde 25ste plek. 

De Nieuw-Zeelander Ryan Fox en de Zuid-Afrikaan George Coetzee leiden na de eerste dag met een totaal van 65 slagen.

,,Ik sta momenteel 29e in de Race to Dubai”, liet Luiten weten. ,,Om over twee weken te mogen starten in het HSBC Champions in Shanghai, een World Golf Championship, moet ik na zondag in de top-30 staan. De kans dat plek 31 of 32 ook nog goed genoeg is, is groot want er zullen waarschijnlijk wat afzeggers zijn. Maar daar wil ik niet van afhankelijk zijn en ik wil ook eigenlijk niet bezig zijn met spelen in Shanghai. Ik focus me eerst op het Frans Open.”

Volledig scherm
© Getty Images
  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.