Volledig scherm
© Brunopress

Willie Wartaal van 'De Jeugd' wordt vader

Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig wordt vader. Dat vertelde de rapper en presentator aan 3FM. ,,13 februari. Dan komt er een nieuwe mixtape, mijn eigen mixtape", grapte Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal.

Volledig scherm
© ANP Kippa

,,Is het echt zo leuk als iedereen zegt'', vroeg de 33-jarige Willie aan dj Michiel Veenstra, die twee kinderen heeft. ,,Soms wel ja. Je krijgt er heel veel voor terug", antwoordde Veenstra. ,,Hoe ouder we worden, hoe meer die clichés een rol gaan spelen in ons leven", constateerde Willie.

De rapper en presentator verloor de afgelopen jaren altijd zijn telefoon op Lowlands, maar dit jaar kwam hij met zijn mobieltje thuis. Die telefoon heeft Wartaal vanaf 13 februari hard nodig, voorspelde Veenstra. ,,Dan wil je altijd een telefoon bij de hand hebben voor foto's, het eerste lachje en de eerste keer dat een nummer van De Jeugd wordt meegezongen''.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement