Volledig scherm
© ANP

'Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar na klap'

HAMBURG - Het huwelijk van Sylvie en Rafael van der Vaart is gestrand. Dat zegt het stel tegen de Duitse boulevardkrant Bild. "Ik ben ontzettend teleurgesteld dat het niet meer werkt tussen ons. Wij zijn de schuldigen. Alleen Sylvie en ik zijn er verantwoordelijk voor dat ons huwelijk niet functioneert", zegt de Hamburger SV-voetballer.

De in Breda geboren Sylvie vertrouwt de krant toe dat ze langzaamaan uit elkaar zijn gegroeid. "Het was een sluipend proces dat simpelweg niet te stoppen was", vertelt de Nederlandse presentatrice die een ster is op de Duitse tv.

Het zou mis zijn gegaan tijdens de jaarwisseling. Een ruzie thuis in het bijzijn van een tiental gasten liep volledig uit de hand, weet de sensatiekrant. Rafael zou Sylvie zelfs hebben geslagen, waardoor ze met een harde klap op de grond belandde. De gasten waren volgens Bild geschokt.

Dom

"Dat was heel dom van mij", geeft Rafael toe. "Ik ben een idioot en het spijt me heel erg. Dat had nooit mogen gebeuren". Die excuses lijken bij Sylvie in goede aarde gevallen. "Ik heb hem al vergeven", zegt ze.

De twee waren zo'n 10 jaar samen en trouwden in 2005. Samen hebben ze een zoontje van 6. Naar verluidt blijft hij bij zijn moeder. Hij zal volgens de twee weinig hinder ondervinden van de scheiding. ,,Daar gaan we ons voor inzetten'', zegt Rafael. Volgens Sylvie zullen de twee elkaar met respect blijven behandelen. ,,Jammer dat het zover is gekomen.''

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement