Volledig scherm
Foto DG

Student Bram van Dijk scoort iTunes-hit met opdracht

VEENENDAAL - Tot grote verrassing van student modemanagement Bram van Dijk (42) uit Veenendaal is zijn lied 'Elke Seconde' al ruim een week een hit in de iTunes Top 100, met 48 als hoogst genoteerde positie.

Het lied ontstond als onderdeel van zijn eindopdracht bij de MBA-opleiding modemanagement.

Onderzoek
Hij moest met een zelf te ontwikkelen product meer dan 5.000 likes krijgen op Facebook. Uit eigen onderzoek van Van Dijk bleek dat foto's en muziek op Facebook het meest populair zijn. Toen was de keus voor Van Dijk, die al 10 jaar in achtergrondkoren en in verschillende pop-rockbands heeft gespeeld, snel gemaakt.

Album
Wat begon met 1 liedje voor een Master-project, moet nu leiden tot een debuutalbum. Van Dijk: "Het loopt zo goed, dat ik zo snel mogelijk een debuutalbum wil maken met de band."

Van Dijk heeft nu al bijna 1.900 likes op zijn artiestenpagina en is er van overtuigd dat hij dus wel aan die 5.000 likes komt.

'Elke Seconde' is de nieuwe single van Bram van Dijk, afkomstig van zijn debuut album wat in het voorjaar van 2014 zal verschijnen. Verkrijgbaar: iTunes - www.facebook.com/dijkvanbram - www.bramvandijk.nl -@bramvandijktwit