Volledig scherm
ANP Kippa

SBS-presentatrices gecharmeerd van Jim Bakkum

AMSTERDAM - De presentatrices van Hart van Nederland zijn behoorlijk gecharmeerd van Jim Bakkum. Sandra Schuurhof, Marlayne Sahupala, Evelien de Bruijn, Mirella van Markus, Gallyon van Vessem en Selma van Dijk willen wel een dagje aan het strand doorbrengen met hun collega.

Op de vraag welke mannelijke collega de dames weleens zouden willen insmeren antwoorden ze bijna unaniem Jim Bakkum. ''Hij is lief, echt een toevoeging aan ons team en ook nog eens heel knap'', zegt Evelien tegen Veronica Magazine. ''Überknap! En zo ontzettend getalenteerd. We zingen altijd samen. Ja hoor, zijn rug wil ik best een keertje insmeren, haha'', voegt Marlayne toe. ''Jim is the man'', vinden ook Mirella en Sandra.

Vakantieliefdes
De presentatrices doen ook een boekje open over vakantieliefdes. ''Mijn ultieme vakantieliefde heb ik op de Dominicaanse Republiek beleefd met een Italiaanse arts. Bruingouden krullen, een gebeeldhouwd lichaam als de David van Michelangelo. Het was allemaal heel romantisch, met z’n tweeën op het strand waar ook The Blue Lagoon was opgenomen. Na de vakantie hebben we elkaar nog wel een paar keer opgezocht, maar hij ontpopte zich ineens tot een bezitterig moederskindje'', vertelt Sandra.

En ook Marlayne heeft een goed verhaal. ''Ik heb op mijn zestiende de fout gemaakt om mijn adres te geven aan een Italiaan die ik aan de haak had geslagen. Bij thuiskomst stond hij ineens voor de deur. Arme Luca, ik heb hem in de auto laten slapen.''