De sfeer tijdens de popquiz voor het goede doel was ontspannen. Er werd geproost, gelachen en heel vaak 'o jaaaa' geroepen wanneer de goede antwoorden op de quizvragen door de quizmaster werden voorgelezen.
Volledig scherm
De sfeer tijdens de popquiz voor het goede doel was ontspannen. Er werd geproost, gelachen en heel vaak 'o jaaaa' geroepen wanneer de goede antwoorden op de quizvragen door de quizmaster werden voorgelezen. © Peter van Trijen/het fotoburo

Popquiz in Willemstad levert twee mille op voor Jasper (5) met zeer zeldzame stofwisselingsziekte

WILLEMSTAD - Zo’n zestig muziekliefhebbers deden gisteravond mee aan de popquiz Quiz’M in bar/eetcafé El Miguel aan de Voorstraat in Willemstad. Na een buffet en een drankje zat de sfeer er meteen goed in. Quizmaker en presentator Sebbas Smits zei omkoopbaar te zijn mits er extra werd gedoneerd aan de Jasper Valentijn Stichting. Aan het eind van de avond bleek er 2150 euro opgehaald te zijn voor de stichting.

  1. Geboren voor de bevrijding? Dan hoor je thuis in de Stille Generatie
    Dit zijn wij

    Geboren voor de bevrijding? Dan hoor je thuis in de Stille Generatie

    Wij hebben heel veel meegemaakt: de zwartste crisisjaren, opkomend fascisme, jodenvervolging, een wereldoorlog, de atoombommen op Japan, een Koude Oorlog, dekolonisatie, watersnood, een land in wederopbouw en aan het einde van het hele verhaal die welvaartsstaat waarvoor juist onze generatie zoveel bloed, zweet en tranen heeft gegeven. Maar daarover hoor je ons niet pochen. Wij zijn de Stille Generatie.