Volledig scherm
De Toppers (VLNR) Rene Froger, Gordon en Jeroen van der Boom. Foto: ANP

Paul de Leeuw gast bij de Toppers

De gastartiesten van de Toppers krijgen dit jaar uitgebreid te ruimte om helemaal los te gaan. Zo zegt Jeroen van der Boom in het AD dat hij niet kan wachten op de act van Paul de Leeuw als Annie de Rooij.

"Dat wordt gieren. Het is fantastisch dat Paul erbij is. Hij was op de eerste repetitiedag redelijk nerveus. Paul had er zin in, maar wist totaal niet wat hij kon verwachten. Had het gevoel dat hij misschien niet zou passen in ons inmiddels hechte vriendenclubje." René Froger vult aan: "We zijn waanzinnig blij dat hij erbij is. En dat geldt ook voor onze andere gasten."

Overigens hoeven fans niet bang te zijn dat het vuurwerk alleen van de gasten komt. Het trio gaat er zelf ook een schepje bovenop doen. "Hadden we vorige edities nog relatief normale maatpakken, dit jaar keert de hysterie terug in onze kledij. Erger dan dit kan écht niet!," bezweert Jeroen.

Pensioen

Aan een Toppers-pensioen denken de heren trouwens nog lang niet. Jeroen: "De Toppers zijn zo'n groot ding, zó'n oer-Hollandse traditie geworden, dat het bijna onmogelijk is om ermee te kappen."

Gerard vult hem aan: "Het zich steeds evoluerende Toppers-concept is en blijft krachtig. En wordt groter en beter. De enigen die slijten zijn wij. Jeroen nadert de 40 en René en ik zijn de 50 reeds gepasseerd. Ha, ha, ha, we zijn nog geen oude lullen, maar zeker geen jonge broekies meer. Uiteindelijk zal het ook voor ons ophouden. Gewoon, omdat we er dan de kracht niet meer voor hebben. Maar, niet getreurd, dan zullen er altijd getalenteerde opvolgers opstaan die het Toppersstokje van ons overnemen."