Volledig scherm
© ANP Kippa

Nikkie Plessen is verrot gescholden tijdens opnames Vier handen op één buik

HILVERSUM - Nikkie Plessen had zo ongeveer alles mee toen haar dochtertje Jolie (nu 2 jaar oud) werd geboren. Hoe anders is dat voor de 19-jarige Daphne, die Plessen volgt voor het programma Vier handen op één buik.

Dinsdag gaat het BNN-programma van start waarin bekende moeders toekomstige tienermoeders helpen tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Naast Plessen zijn Renate Verbaan, Tanja Jess, Birgit Schuurman, Edsilia Rombley, Bridget Maasland, Isis van der Wel en Fajah Lourens verbonden aan het programma.

"Je wordt heel eerlijk als je zo intensief met elkaar omgaat", legt Plessen uit. "Als je als hoogzwangere vrouw een pakje sigaretten per dag rookt, ben je gewoon dom bezig. Dat kon ik eerlijk tegen Daphne zeggen. Maar vervolgens trok ze zich daar dan weer niets van aan."

Het ging er volgens Plessen soms heftig aan toe. "Daphne heeft borderline, waardoor ze heel heftig kan reageren. Ik ben een aantal keer helemaal verrot gescholden. Maar ze kan ook heel respectvol zijn. En ze heeft absoluut de gun-factor. Eerst deed ik het vooral voor de baby, maar later ook echt voor Daphne."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement