Volledig scherm
© Facebook

Mogelijk camerabeelden van mishandeling Dennis: politie stort zich op mysterieuze zaak

BREDA - De politie bekijkt of er camerabeelden zijn van de vermeende mishandeling van Dennis van Dijk uit Rucphen, afgelopen zaterdagnacht in Breda. Voorlopig zijn er nog geen verdachten in beeld, meldt een politiewoordvoerder aan BN DeStem. Door het slachtoffer is aangifte gedaan van mishandeling en diefstal.

Dennis is zaterdagavond gezellig op stap met vrienden in Breda. Hij gaat uit eten en drinkt naderhand een paar pilsjes in kroeg. Wanneer hij buiten op zijn vriendin staat te wachten, gaat het licht uit. Een uur later wordt Dennis bewusteloos en gewond aangetroffen.

Mogelijk camerabeelden
Zijn portemonnee en telefoon zijn weg. “Mogelijk gaat het om diefstal met geweld. De politie is een onderzoek gestart”, laat een woordvoerder weten. “Daarbij wordt gekeken of er camerabeelden zijn waarop iets te zien is en of er getuigen zijn die meer kunnen vertellen.”

Op Facebook hebben Dennis en zijn vriendin een emotionele oproep geplaatst. Daarop wordt massaal gereageerd. Al bijna tweeduizend mensen hebben het bericht gedeeld.