Volledig scherm
EPA

'Lady Gaga wil met David Bowie de ruimte in'

LONDEN - Lady Gaga wil met David Bowie optreden tijdens de ruimtereis die ze volgend jaar gaat maken. Dat schrijft Mirror.

Vorig jaar werd bekend dat de popdiva is gevraagd om te zingen op een van de eerste passagiersvluchten naar de ruimte die Virgin Galactic gaat maken. Volgens insiders heeft de zangeres nu aangegeven dat ze dat graag zou doen met haar idool David Bowie. "Gaga wil dat David optreedt omdat ze weet wat voor een legende hij is en hoe een geweldig verhaal dat zou zijn."

De vraag is of David Bowie (67) in zal gaan op het verzoek. Bowie is gestopt met toeren nadat hij in 2004 een hartaanval kreeg tijdens een optreden in Duitsland. In 2006 trad hij nog één keer op met Alicia Keys.

Ruimtereis
David Bowie zong vaak over de ruimte, fantasieën die Virgin-baas Richard Branson nu werkelijkheid wil maken. Naar verluidt hebben zo'n 700 mensen zich ingeschreven voor de vlucht. Kaartjes kosten zo'n 192.000 euro waarvoor de passagiers net buiten de dampkring gebracht worden en twee minuten gewichtsloosheid zullen ervaren. Daarna zal het ruimteschip weer terugkeren naar de aarde.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement