Volledig scherm
ANP Kippa

Kristel wilde vechten voor Lodewijk Hoekstra

LAREN - Het huwelijk van Lodewijk Hoekstra en zijn vrouw Kristel is op de klippen gelopen. De tuinman van RTL4 en zijn vrouw zouden al sinds april van dit jaar niet meer bij elkaar wonen, schrijft De Telegraaf. Eerder werd op tv gesuggereerd dat het mislopen van het huwelijk komt doordat Kristel een nieuwe vlam zou hebben, maar dat ontkent zij in alle toonaarden: "Dit verhaal is zó niet waar", stelt ze in de krant.

Kristel vertelt nog veel van Lodewijk te houden en voor hun huwelijk te willen vechten. "Ik merk dat bij hem de wil er niet meer is om ervoor te vechten, hij gooit de handdoek sneller in de ring." Toch is het niet zo dat Kristel niet achter het besluit staat om er na drie jaar huwelijk een punt achter te zetten. "We leefden zo langs elkaar heen. Daarom is het nu belangrijk om eerst zelf weer gelukkig te worden. Toch hou ik van Lodewijk en ons gezinnetje, daarom zag ik ook wel kansen om de boel bij elkaar te houden", aldus Kristel.

In Laren waar de twee wonen ging het gerucht al langer dat de Eigen Huis & Tuin-presentator en zijn vrouw uit elkaar waren. Het begon op te vallen dat Lodewijk niet veel meer thuis was en dat Kristel alleen voor de opvoeding van hun twee kinderen stond. Toch hebben de twee nog goed contact met elkaar. "We hebben er allebei veel verdriet om en proberen alles zo goed mogelijk te regelen. Natuurlijk ook voor onze kinderen", besluit Kristel.

ANP Kippa