Volledig scherm
ANP Kippa

Kim Feenstra wil op 30e gezin stichten

AMSTERDAM - Kim Feenstra wacht nog een paar jaar voor ze kinderen krijgt. "Ik zou best een gezin willen stichten, maar - ik ben nu 28 jaar - ik volg mijn moeders raad op", zegt het model in De Telegraaf. "Ik vind 30 een mooi getal om te beginnen."

"Mijn moeder heeft altijd gezegd: 'Als je 30 bent ben je écht een vrouw.' Dan heb je de grootste zoektocht naar je levenspad achter de rug en kun je daadwerkelijk gaan bouwen aan je toekomst", aldus Kim. "Ik geloof dat ze daar gelijk in heeft. Rond de 30 zou in mijn beleving een mooi moment zijn om aan kindertjes te beginnen."

Kim is in 2010 getrouwd met Michael Mendoza. De 2 hebben huizen in Amsterdam en in New York. "Ik probeer iedere 4 tot 5 weken in Nederland te zijn", zegt Kim. "En dan voor minimaal 7 tot 10 dagen."

Naast het werk als model is ze ook als actrice te zien, zoals in de films Verliefd op Ibiza en Mannenharten. "De agenda staat eigenlijk altijd wel vol gepland. Wat ik ondanks alle drukte zoveel mogelijk vast probeer te houden, is dat ik samen met mijn man eet. En ook probeer ik alle banden met mijn familie en vrienden goed te houden, al mis ik weleens verjaardagen of geboortes."