Volledig scherm

Johnny de Mol: Avonturier wordt gevaarlijke clown

In Ster vd Week nemen we een populaire ster onder de loep die deze week speciale aandacht verdient. Deze week zetten we Johnny de Mol in de spotlight.

Als zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti lag een toekomst in de showbizz voor Johnny de Mol in de lijn der verwachtingen. Als acteur wilde het niet heel erg vlotten waardoor het even duurde, maar sinds De Mol de overstap heeft gemaakt naar het presentatiewerk behoort hij tot het keurkorps van bekende en succesvolle Nederlanders.

Toch keert Johnny de Mol vanaf komende vrijdag terug als acteur. En wel als hoofdrolspeler in de nieuwe Belgische tv-serie Crimi Clowns. Een serie over een gangsterbende die hun gewelddadige overvallen pleegt met clownsmaskers om niet herkend te worden.

Sterrenprofiel:
Naam: Johnny de Mol
Leeftijd: 33 jaar
Burgerlijke staat: Na relaties met Bridget Maasland, Tatum Dagelet, Liesbeth Kamerling, Chantal Janzen, heeft De Mol op dit moment een relatie met Josje van K3
Komt uit: Laren
Bekend van: Goede Tijden tijden, slechte tijden waardoor hij in 2000 nationale bekendheid vergaarde. Als presentator is De Mol vooral bekend van zijn begintijd bij TMF en zijn huidige reisprogramma Waar is de Mol?
Ook te zien in: Down met Johnny en Down met Johnny rocks!:Programma's waarin Johnny de Mol mensen met een verstandelijke beperking volgde.
Opmerkelijk: Johnny de Mol won in 2006 de Gouden Ui, een prijs voor de slechtste acteur. Hij kreeg de prijs voor zijn rol in Zwartboek.
Opmerkelijk 2: In 2003 ontsnapte Johnny de Mol aan een ontvoering. Criminelen wilden hem ontvoeren en zijn vader John de Mol dwingen losgeld te betalen. Na een maandenlange voorbereiding was het echter de politie die een daadwerkelijke poging voorkwam.