Volledig scherm
Johan Vlemmix.

Johan Vlemmix: vrouwen topless in Eindhoven

EINDHOVEN - Vrouwen moeten in Eindhoven ongestraft topless rond kunnen lopen. Verder moet er in Eindhoven een 'dag der sekseverschillen' komen, waarbij de rollen tussen man en vrouw voor één dag worden omgedraaid.

Dit zijn 2 van de 7 speerpunten uit het verkiezingsprogramma van de Partij van de Toekomst waarmee lijsttrekker en enig kandidaat Johan Vlemmix in maart aan de gemeenteraadsverkiezingen deelneemt. Vlemmix deed in 2010 ook al in Eindhoven mee, maar haalde toen niet genoeg stemmen om in de raad te komen.

De Eindhovenaar doet naar eigen zeggen niet mee 'om in de belangstelling te blijven'. "Dat zullen sommige mensen wel denken, maar ik neem dit heel serieus. Over belangrijke onderwerpen heb ik ook wel een mening, maar om gekozen te worden moet je je onderscheiden. Dat doe ik met deze punten."

Vuurwerkhoofdstad
Vlemmix wil ook dat Eindhoven 'vuurwerkhoofdstad' wordt en dat zwangere vrouwen voortaan overal mogen plassen. Verder pleit hij net als in 2010 voor een 80 verdiepingen tellende glazen toren waarin overledenen kunnen worden 'begraven'.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement