Volledig scherm
© ANP Kippa

Jim Bakkum en Bettina Holwerda niet anders door baby

AMSTERDAM - Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn nog net zo verliefd als toen ze elkaar net leerden kennen, voordat ze hun zoontje Lux kregen. Maar dat wil niet zeggen dat hun relatie sinds de geboorte in november niet is veranderd.

"Met een kind erbij moet je meer je best doen. Normaal was je gewoon bij elkaar en ging alles vanzelf", zegt Jim in een interview met Flair.

De zanger vertelt dat het tweetal daar een eigen weg in heeft moeten vinden. "Het geheim zit ’m volgens mij in genoeg tijd met elkaar blijven doorbrengen. Het is heel verleidelijk om te denken: oh, jij bent thuis met Lux, dan kan ik weg of werken. Maar je moet ook bewust sámen met je kind bezig zijn."

Huwelijk
De 25-jarige Jim trouwde op vrij jonge leeftijd en vlak daarna kregen hij en zijn vrouw Bettina Holwerda een kind. "Ik was pas 22 toen ik haar ten huwelijk vroeg." Maar dat heeft voor hem nooit als te jong gevoeld. "Misschien komt het omdat ik op mijn vijftiende al het vak in ging en daardoor een paar jaar verder ben dan andere mensen van mijn leeftijd."

Bakkum is duidelijk over zijn gezinsplannen. "Ik wil heel graag een broertje of zusje voor Lux. We denken er ook wel aan, alleen is het nu nog niet aan de orde. Maar het zal ook geen tien jaar meer duren."