Volledig scherm
Chantal Janzen. ANP KIPPA

Janzen en Van Huêt in Sintkomedie 'Pak van mijn hart'

AMSTERDAM - Chantal Janzen, Fedja van Huêt en Benja Bruijning spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie Pak van mijn hart. Dat heeft distributeur A-Film donderdag bekendgemaakt. Bijrollen in de nieuwe romkom zijn er voor Halina Reijn, Loes Haverkort, Beppie Melissen en Bram van der Vlugt.

Pak van mijn hart vertelt over 2 broers (Bruijning en Van Huêt) die samen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale runnen. Ze zitten net midden in de novemberdrukte als de mysterieuze Julia (Janzen) zich aandient met een aanbod dat alles voor de 2 broers zal veranderen.

De romantische Sint-komedie is de tweede speelfilm van Kees van Nieuwkerk, die eerder Sterke verhalen maakte. De film is geproduceerd door Eyeworks, die eerder verantwoordelijk was voor hits als New Kids Turbo en Komt een vrouw bij de dokter. De film, die 6 november in première gaat, lijkt in te haken op het recente succes van romantische komedies in de wintermaanden, zoals Alles is liefde (ook met Chantal Janzen) en Alles is familie (ook met Benja Bruijning).

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement