Volledig scherm
© ANP Kippa

Gijs Naber krijgt rol in Penoza III

HILVERSUM - Acteur Gijs Naber is een van de nieuwe castleden van de hitserie Penoza. Dat bleek dinsdag uit foto's die op Twitter verschenen van de eerste repetitie van het derde seizoen van de KRO-serie.

Op de foto's is verder te zien dat Marcel Musters en Eric Corton terugkeren in de derde reeks. Ook acteurs Loek Peters en Sigrid ten Napel doen mee aan seizoen 3. Zij maakten zelf dinsdag melding van hun aanwezigheid bij de eerste bijeenkomst van de cast.

Producent NL Film wilde dinsdagmiddag geen commentaar geven op de foto´s die op Twitter circuleerden. Ook kon een woordvoerder niet melden welke rol Naber precies gaat spelen in het derde seizoen.

Misdaadkartel

Penoza vertelt over Carmen van Walraven (Monic Hendrickx), die na de gewelddadige dood van haar echtgenoot Frans (Thomas Acda) gedwongen wordt zijn rol in een misdaadkartel over te nemen. In het tweede seizoen probeerde Carmen een nieuw gezinnetje op te bouwen met haar nieuwe vriend (Eric Corton).

De derde reeks wordt komende zomer opgenomen en wordt in het najaar door de KRO uitgezonden. Penoza is niet alleen in Nederland een groot succes. Er zijn inmiddels remakes gemaakt in de VS en Polen en een Russische versie is in de maak.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement