Volledig scherm
Restaurant de Watertuin in Bergen op Zoom met plek voor 440 gasten © Tonny Presser / Pix4Profs

Enorm restaurant opent deuren: 440 zitplaatsen (kaart met all-you-can-eat restaurants)

BERGEN OP ZOOM - Restaurant de Watertuin opende vrijdag 25 november haar deuren in het gebouw van de oude Suikerfabriek De Zeeland in Bergen op Zoom. Het is het grootste restaurant in de regio met plek voor zo'n 440 gasten.

In het restaurant kan je voor een bepaald bedrag in een bepaalde tijd eten en drinken wat je wil, het zogenaamde 'all-you-can-eat' concept. Niks nieuws natuurlijk, behalve dat je bij de Watertuin ook kan kiezen uit allerlei verschillende keukens. Van Italiaans, klassiek Frans, Japanse sushi en sashimi tot aan Aziatische wokgerechten. Je kan volledig je eigen bord samenstellen.

Er zitten tal van all-you-can-eat restaurants in de regio. Veelal sushi en tapas restaurants waar je voor een vast bedrag kan eten, maar het concept wordt ook uitgebreid naar andere keukens. Een overzicht:

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement