Volledig scherm
John Ewbank en Kelly Weekers © ANP Kippa

Dochtertje John Ewbank en Kelly Weekers geboren

John Ewbank en Kelly Weekers zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje.  Ze heeft de naam 'Scottie' Anne Marie Ewbank gekregen, zo liet haar trotse vader weten. Na een zwangerschap van bijna 42 weken werd het meisje welkom geheten door haar papa en mama.

Anders dan oorspronkelijk gepland, is Kelly thuis bevallen. De vriendin van John (48) zou haar eerste kind eigenlijk in het ziekenhuis baren, maar de man achter het succes van Marco Borsato vertelde vanavond in RTL Boulevard dat de bevalling zo snel ging, dat ze thuis is gebleven: ,,Ik stond perplex''.

John vertelde dat hun dochter Scottie drie uur na de eerste weeën op de wereld kwam. ,,Ik ben zo trots op Kelly, ze ging er als een krijger voor. We vonden het fantastisch om dit thuis mee te maken."

John en Kelly maakte via Instagram in juli al bekend dat ze een meisje verwachtte. 
,,En toen was ineens alles roze... It's a baby girl!!!", schreef de twintig jaar jongere Kelly bij een foto waarop zij en John een babytaart vasthouden. "Let's celebrate!!"

Echte man

John deelde hetzelfde kiekje. ,,Is het nou 'echte mannen maken meisjes' of 'mietjes maken grietjes'? Hoe dan ook; hoera." John heeft al een dochter uit zijn huwelijk met Vivian Reijs. De presentatrice beviel in 2004 van dochter Day. John en Kelly zijn sinds februari verloofd. Wanneer de bruiloft plaats zal vinden, is nog niet bekend.