Volledig scherm

BN DeStem vriendenkaartjes voor Breda Live

Wat moet je doen:


Klik op de button
Schrijf je gauw in via het inschrijfformulier
Houd je mail goed in de gaten voor alle info! Op dinsdag 31 januari starten we de voorverkoop voor de vriendentickets voor alle inschrijvers. Op = op!

Ze zijn er ook dit jaar weer, de Breda Live vriendenkaartjes exclusief voor BN DeStem lezers! Breda Live vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Uiteraard staat er voor deze twee dagen een ijzersterk programma klaar met (inter)nationale topacts.

Het definitieve programma wordt later deze week in onze krant bekend gemaakt. Voor de leden van BN DeStem Club is er een speciaal aanbod! Alleen voor BN DeStem lezers zijn een aantal weekendtickets beschikbaar voor Breda Live Deze kosten geen €42,50, maar slechts €35,-.

Je moet wel snel beslissen, want ze gaan zoals ieder jaar als warme broodjes over de toonbank! Wil jij kans maken op een exclusief vriendenticket? Schrijf je dan snel in!

(Grijp je naast een vriendenticket, op zaterdag 4 februari is de reguliere kaartverkoop voor Breda Live 2017. Tijdens de reguliere ticketverkoop zijn er naast de weekendkaarten voor 7 én 8 juli, ook dagkaarten verkrijgbaar.)