Volledig scherm

112-overzicht: Vrijwillige brandweerman ontslagen en veel boetes voor door rood rijden

ETTEN-LEUR - Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant dat woensdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

Bij een roodlichtcontrole op de kruising van de Graaf Engelbertlaan, Johan Willem Frisolaan en de Baronielaan in Breda zijn dinsdag 39 automobilisten op de bon geslingerd. 31 daarvan voor het negeren van het rode licht.
- Lees meer: Door rood rijden in Breda: 31 bestuurders kunnen ieder 230 euro aftikken

Een 30-jarige man uit Dordrecht en een 26-jarige man uit Bergen op Zoom zijn dinsdagnacht aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het duo zou op de Karrestraat een 19-jarige man uit Prinsenbeek hebben geslagen en geschopt. - Lees meer: Duo valt vrouw lastig in Breda: tiener die daders aanspreekt krijgt klappen Een 21-jarige Bredanaar is dinsdagavond tijdens een politieactie aangehouden op het parkeerterrein bij de Rat Verleghstraat. Hij wordt verdacht van het bezit en verkoop van zwaar illegaal vuurwerk.
- Lees meer: Verkoper illegaal vuurwerk op heterdaad betrapt in Breda De 27-jarige man uit Moerdijk die eerder samen met een ander veroordeeld is voor het slaan van agenten in het uitgaansleven in Breda wordt ontslagen als vrijwilliger bij brandweerkorps Midden- en West-Brabant.
- Lees meer: Vrijwillige brandweerman die agent sloeg in Breda wordt ontslagen Lees veel meer 112 nieuws op onze speciale 112-pagina.