Volledig scherm

112-overzicht: Grote brand in oud Faam-gebouw en broertje (11) en zusje (14) op dievenpad in Breda

ETTEN-LEUR - Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant dat donderdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

In het oude Faam-gebouw aan de Liniestraat in Breda begon donderdagochtend rond 09.30 uur een grote brand. Er was veel rookontwikkeling, die naar het noorden van Breda trok.
- Lees meer: Brand Faam-gebouw Breda: brandweer klaar met nablussen

Een meisje (14) is woensdagmiddag met haar broertje(11) aangehouden voor winkeldiefstal in Breda. - Lees meer: Broertje (11) en zusje (14) op dievenpad in Breda: make-up en kleding gestolen Het Openbaar Ministerie eist 12 jaar cel in de zaak rond de moord op Koen Kevenaar. Dat werd donderdagmiddag bekend tijdens de behandeling in de rechtszaal.
- Lees meer: 12 jaar cel geëist voor moord op Koen Kevenaar uit Rijen De rechtbank in Breda heeft woensdag een 32-jarige man uit Oosterhout, die verdacht werd van witwaspraktijken, vrijgesproken.
- Lees meer: Vrijspraak voor Oosterhouter die verdacht werd van witwassen Lees veel meer 112 nieuws op onze speciale 112-pagina.