Volledig scherm
© ANP

Geef uw mening: Ik ben een echte koopjesjager

Geef uw meningSingles Day (11-11) is nog maar net achter de rug of Black Friday (dit jaar op 29-11) staat alweer voor de deur. De echte koopjesjagers weten waar en wanneer ze moeten toeslaan om voor een prikkie hun zo gewilde gadgets, speelgoed of kleding te scoren. Zeker in deze dure tijd, met Sinterklaas en Kerstmis, is het voor veel mensen mooi meegenomen geld ‘uit te sparen’. Of wordt u gek van al die schreeuwerige reclames en opgedrongen aanbiedingen?

Die peperdure tv voor een paar honderd euro minder, die mooie doos Lego voor de helft van de adviesprijs of die geweldige jurk eindelijk te koop voor een acceptabel bedrag. Als consument zijn we allemaal gevoelig voor koopjes en daar weten bedrijven natuurlijk alles van. Met folders, via e-mails en online-reclames en met grote stickers op winkelruiten worden we continu verleid ons geld uit te geven. En dat werkt, anders zouden dagen als Black Friday niet bestaan. Maar ook een e-commerceplatform als Ali Express profiteert volop mee van onze drang om goedkoop te scoren. Duurzaam verantwoord of niet, spotgoedkope ‘Lego’ of trendy laarsjes voor een prikkie zijn moeilijk te weerstaan. Of geldt dat niet voor u?

Wat vindt u?

Bent u een fanatieke koopjesjager? Bekijkt u alle (folder)aanbiedingen om zo goedkoop mogelijk boodschappen of cadeautjes te kopen? Speelt de tijd van het jaar mee? Shopt u ook bij ‘winkels’ als Ali Express? Of laat u zich juist niet verleiden? Stuur uw mening (max. 200 wrd) incl. uw naam en woonplaats naar: meningen@bndestem.nl Zaterdag  30 november leest u in BN DeStem een greep uit de inzendingen.

Poll

Het legaliseren van partydrugs is dé oplossing voor het drugsafvalprobleem

  • Eens (30%)
  • Oneens (70%)
1235 stemmen