1. Ik heb alle vertrouwen in de kwaliteit van de zorg in West-Brabant
  Geef uw mening

  Ik heb alle vertrouwen in de kwaliteit van de zorg in West-Bra­bant

  De twee grote ziekenhuizen van West-Brabant scoorden afgelopen week – wederom –geen hoge ogen in de nationale Ziekenhuis Top 100. Het Bravis kwam niet verder dan de 28ste plaats bij de streekziekenhuizen en het Amphia belandde op de een-na-laagste positie in de ranglijst van topklinische ziekenhuizen. Wat zegt dat in uw beleving over de kwaliteit van de zorg in deze regio? Heeft u nog voldoende vertrouwen in de zorg die u het dichtst bij huis kunt krijgen?
 1. Ik zit bij club voor de sport, niet voor allerlei taken
  Geef uw mening

  Ik zit bij club voor de sport, niet voor allerlei taken

  Amateurverenigingen komen steeds vaker in de knel door een gebrek aan vrijwilligers. Leden van sportclubs gaan er vaak vanuit dat alles voor ze geregeld wordt, maar clubs zijn daarvoor afhankelijk van mensen die graag een stapje extra zetten voor de vereniging. Daar is steeds vaker een gebrek aan. Iedereen is druk, clubliefde en loyaliteit nemen af. Sommige clubs verplichten hun leden tegenwoordig een taak binnen de vereniging te verrichten. Maar is dat de oplossing?
 1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
  PREMIUM
  Column

  ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

  De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.

Poll

Het legaliseren van partydrugs is dé oplossing voor het drugsafvalprobleem

 • Eens (30%)
 • Oneens (70%)
1235 stemmen