Volledig scherm
CLB verhuist van Raamsdonksveer naar Oosterhout. © Google Streetview

Zorgbedrijf CLB verkast van Raamsdonksveer naar Oosterhout

OOSTERHOUT - Het bedrijf CLB verkast van Raamsdonksveer naar Oosterhout. De onderneming vestigt zich aan de Beneluxweg, tussen de Marokkaanse moskee en het terrein van Antea Group in. 

Het gebied aan de Beneluxweg ligt nu nog braak. CLB kocht het bedrijfsperceel van de gemeente Oosterhout en wil rond de zomer van 2020 opengaan op de nieuwe plek. De locatie ligt langs de A27. 

CLB is een technologiebedrijf dat in 1981 werd opgericht door Cornelis Louis Berghuijs. De onderneming levert expertise, producten en diensten aan de  gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ en justitie. Momenteel zijn er ruim 130 medewerkers in dienst bij CLB, dat klanten en partners heeft in Nederland, België, Engeland, Spanje en Amerika. 

Het kantoor zit nu op bedrijventerrein Dombosch aan de Ramgatseweg. CLB presenteert maandag 24 juni de plannen aan geïnteresseerden. Dat gebeurt in de Verrijzeniskerk, inloop tussen 19.00 en 20.30 uur. Medewerkers van de gemeente en het bedrijf zijn aanwezig om toelichting te geven.