Voor Toon Mutsaars is het wildrooster een niet te nemen horde. Ook met zijn zwager Ton Hesemans durft hij de oversteek niet te wagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor Toon Mutsaars is het wildrooster een niet te nemen horde. Ook met zijn zwager Ton Hesemans durft hij de oversteek niet te wagen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Zonnebloem Rijen hekelt wildroosters Surae: ‘Toegankelijkheid? Dit is niet te doen voor rolstoelers’

RIJEN/DORST - Voor mensen met een rollator of rolstoel zijn wildroosters een ramp. Voorzitter Ad Klaassen van De Zonnebloem Rijen/Molenschot wil ervan af. ,,We komen er twee tegen als we van Rijen naar Beum in Dorst rijden met onze mensen. Staatsbosbeheer doet Surae toch op de schop. Vervang de roosters dan door matten.” 

  1. Geen klopjacht op geboeide verdachte die vluchtte in politieauto: 'Hij zal binnenkort wel binnenkomen'
    PREMIUM

    Geen klopjacht op geboeide verdachte die vluchtte in politieau­to: 'Hij zal binnenkort wel binnenko­men'

    ROOSENDAAL - De geboeide verdachte die vorige week kort na zijn arrestatie in Roosendaal wist te vluchten door achter het stuur van een politieauto te kruipen, is nog altijd spoorloos. Hij is volgens getuigen iemand die vaak met de politie in aanraking is geweest voor (kleine) drugsdelicten. Drie dagen eerder zou de Roosendaler nog zijn opgepakt met hennep in een verborgen ruimte van zijn auto.