De politie was dinsdag met een sonarboot op zoek naar de vermiste Oosterhouter.
Volledig scherm
De politie was dinsdag met een sonarboot op zoek naar de vermiste Oosterhouter. © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Zoektocht in Markkanaal naar vermiste hockeyvader levert niks op

OOSTERHOUT - De zoektocht naar de vermiste man in het Markkanaal heeft dinsdag niets opgeleverd. Met een boot met sonarapparatuur werd er gezocht naar de vader uit Oosterhout.

De 53-jarige Oosterhouter wordt al sinds vorige week zondag vermist nadat hij niet terugkeerde van een wandeltocht. Niemand weet wat er met hem is gebeurd en de politie houdt alle scenario's open, al gaat de politie ervan uit dat hij een ongeval heeft gehad. Hij had geen telefoon bij zich tijdens de wandeling.

Afgelopen zondag zochten 250 mensen samen met de politie naar de man in het buitengebied van Oosterhout, daar wandelde hij vaak. Dit alles was zonder resultaat en daarom werd de aandacht verlegd richting het Markkanaal. Er werd met een boot met sonarapparatuur gezocht, maar dat leverde dinsdag niks op. 

Politie

Politiewoordvoerder Eric Passchier hield voorafgaand de zoektocht de mogelijkheid open dat er in meer wateren gezocht gaat worden en dat doet hij ook na de zoektocht in het Markkanaal. ,,Morgenochtend verwachten we duidelijk te hebben wat onze vervolgstappen zijn.”

Volledig scherm
© MaRicMedia / Marcel van Dorst