Zo vader, zo zoon: Gerard Koopmans (Gebroeders Ko) en Bram Koopmans (dj Nickelbass)

VIDEOGEERTRUIDENBERG - Wat hebben ze met elkaar gemeen, of waarin verschillen ze juist? Wat is de band tussen bekende West-Brabantse kinderen en hun ouders? Wat vinden ze eigenlijk van elkaar? BN DeStem brengt er deze zomer een serie verhalen over. Vandaag deel 6: vader Gerard Koopmans en zoon Bram Koopmans.

Volledig scherm
Vader en Zoon: Gerard (rechts) en Bram Koopmans. Gerard is bekend van De Gebroeders Ko. Zijn zoon Bram maakt furore als dj Nickelbass. © Pix4Profs / Jan Stads

Bij de familie Koopmans valt de appel al meerdere generaties niet ver van de boom. Toon Koopmans zong, diens zoon nam onder de artiestennaam Gerrit Uittenberg het stokje over, gevolgd door Gerrits zonen Ton en Gerard, alias De Gebroeders Ko. De vierde generatie timmert inmiddels ook aan de weg, Bram, de zoon van Gerard. Niet als zanger, maar als dj Nickelbass.

  1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
    VIDEO

    Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

    DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie is woensdagavond niet bereikbaar voor meer uitleg over wat er wel is voorgevallen.