Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie © Stockfoto

Woningoverval Oosterhout: ‘Eén geluidje 's nachts en je staat weer naast je bed’

OOSTERHOUT - Ben Willems werd drie jaar geleden op klaarlichte dag overvallen in zijn woning in Oosterhout. Het is het begin van een nachtmerrie die het leven van het echtpaar Willems tot in hun diepste vezels aantast. ‘Alles is ons afgenomen.’

‘Geld, geld, geld’, roept een jongensstem. Ben Willems ligt half bewusteloos in zijn achtertuin. Voor hem staan drie mannen met bivakmutsen, pistolen in hun hand.

Even daarvoor belde het drietal aan bij het karakteristieke huis aan de Oosterhoutse Slotlaan. Ben deed nietsvermoedend de voordeur open, dacht dat het zijn vrouw was. Pas in de tuin wordt hij weer wakker van alle klappen. ‘Pincode’ klinkt het. ‘Anders schieten we je dood’.

  1. A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken
    Update + Video

    A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken

    WASPIK - De A59 tussen Waalwijk en knooppunt Hooipolder is vrijdagavond dicht na een ernstig ongeluk. Daarbij zijn in totaal vier gewonden gevallen. Een auto en een busje botsten tegen elkaar waarbij drie personen in de auto gewond raakten. In de tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval in de kijkersfile waarbij nog een gewonde viel, volgens de politie. Naar verwachting is de snelweg tussen Waalwijk en Hooipolder vanavond rond 23 uur weer vrij, zo meldt de ANWB.